V kuchyních se používá celé semeno hořčice při konzervaci zeleniny -...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Tuňák v rostlinném oleji. Bohatý na Omega3 mastné kyseliny, které...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Sójové výhonky jsou velmi chutné, křehké a šťavnaté. Můžeme je použít do...
Sterilované bambusové výhonky - nudličky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Sterilované bambusové výhonky - plátky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Houževnatec jedlý (Lentinula edodes) známý též jako šiitake je jedlá...
Plátky sušených rajčat se zelenými olivami a kaparami, s řeckým kořením a mořskou solí. Skvělé do těstovin a zeleninových salátů
Tato tradiční řecká specialita se připravuje tak, že se rozpůlená rajčata nechají usušit na slunci a poté rozmixují s olivovým olejem, bylinkami a vinným moštem pro doladění chuti. Tato pomazánka se používá především na jednohubky a chlebíčky, skvělá je ale také do těstovin či jako dip k nachos či chipsům.
Tato tradiční řecká specialita se připravuje tak, že se rozpůlená rajčata nechají usušit na slunci a poté rozmixují s olivovým olejem, bylinkami a vinným moštem pro doladění chuti. Tato pomazánka se používá především na jednohubky a chlebíčky, skvělá je ale také do těstovin či jako dip k nachos či chipsům.
Rajčata sušená na slunci s česnekem a mořskou solí. Skvělá s pomazánkovým máslem, fetou, do těstovin a salátů
Rajčata sušená na slunci s česnekem a mořskou solí. Skvělá s pomazánkovým máslem, fetou, do těstovin a salátů