Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Typický španělský olivový kotejl z andaluzkých surovin k vínu či pivu.
Španělské křupavé olivy extra kvality, černé, bez pecky, ve slaném nálevu.
Nápoj s ovocnou příchutí vyrobený ze šumivého vína. Velmi aromatický...
Ovocný ochucený nápoj vyrobený ze šumivého vína dle starého receptu....
Plátky sušených rajčat se zelenými olivami a kaparami, s řeckým kořením a mořskou solí. Skvělé do těstovin a zeleninových salátů
Tato tradiční řecká specialita se připravuje tak, že se rozpůlená rajčata nechají usušit na slunci a poté rozmixují s olivovým olejem, bylinkami a vinným moštem pro doladění chuti. Tato pomazánka se používá především na jednohubky a chlebíčky, skvělá je ale také do těstovin či jako dip k nachos či chipsům.
Tato tradiční řecká specialita se připravuje tak, že se rozpůlená rajčata nechají usušit na slunci a poté rozmixují s olivovým olejem, bylinkami a vinným moštem pro doladění chuti. Tato pomazánka se používá především na jednohubky a chlebíčky, skvělá je ale také do těstovin či jako dip k nachos či chipsům.
Rajčata sušená na slunci s česnekem a mořskou solí. Skvělá s pomazánkovým máslem, fetou, do těstovin a salátů
Rajčata sušená na slunci s česnekem a mořskou solí. Skvělá s pomazánkovým máslem, fetou, do těstovin a salátů