V kuchyních se používá celé semeno hořčice při konzervaci zeleniny -...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Tuňák v rostlinném oleji. Bohatý na Omega3 mastné kyseliny, které...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Sójové výhonky jsou velmi chutné, křehké a šťavnaté. Můžeme je použít do...
Sterilované bambusové výhonky - nudličky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Sterilované bambusové výhonky - plátky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Houževnatec jedlý (Lentinula edodes) známý též jako šiitake je jedlá...
Cizrnová mouka se používá k obohacení jídel o jejich nutriční hodnoty, stejně tak i na pečení a zahušťování. Cizrna je přirozeně bezlepková a vhodná pro bezlepkovou dietu. Je skvělou náhradou běžné pšeničné mouky
Fazolová mouka může být využita pro zpestření vašeho jídelníčku. Lze ji použít pro zahušťování polévek a omáček, pro přípravu různých placek, karbanátků apod. Oproti klasické pšeničné mouce je bohatším zdrojem bílkovin, vlákniny a dalších prospěšných látek obsažených v luštěninách. Fazolová mouka neobsahuje lepek, je proto vhodná i pro celiaky.
Kokosová mouka je bez lepku, vhodná pro celiaky nebo paleo dietu. Díky vysokému obsahu bílkovin ji ocení i vegani a vegetariáni.
Kukuřičná krupice je vhodná pro bezlepkovou dietu a lze jí kombinovat s jinou moukou. Kukuřičná krupice je nahrubo namletá sušená kukuřice, zachována je většina cenných látek. Lze ji použít na přípravu domácí kukuřičné kaše nebo kukuřičného knedlíku (polenta). Hodí se i na přípravu kukuřičných tortil (placek) nebo kukuřičného pečiva
Kukuřičná krupice je vhodná pro bezlepkovou dietu a lze jí kombinovat s jinou moukou. Kukuřičná krupice je nahrubo namletá sušená kukuřice, zachována je většina cenných látek. Lze ji použít na přípravu domácí kukuřičné kaše nebo kukuřičného knedlíku (polenta). Hodí se i na přípravu kukuřičných tortil (placek) nebo kukuřičného pečiva
Kukuřičná mouka je vhodná na přípravu bezlepkových pokrmů nebo jako náhrada části pšeničné mouky při kuchyňských úpravách běžných pokrmů. Kukuřičná mouka má široké spektrum použití. V mezinárodní kuchyni se z kukuřičné mouky připravují mexické placky tortilly nebo americký chléb. Je vhodná pro přípravu slaných i sladkých kaší, placek nebo se používá jako...
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko ...
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko ...
Bezlepková směs pro přípravu originálních italských těstovin. Bez palmového oleje a nasycených tuků. Jedno balení pro přípravu 4 porcí. Stačí přidat olivový olej, vodu, vejce.
Rýžová mouka je vhodná k zahušťování pokrmů, při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Lze ji využít i na sladké nepečené dezerty. Přirozeně bezlepková.
Rýžová mouka je vhodná k zahušťování pokrmů, při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Lze ji využít i na sladké nepečené dezerty. Přirozeně bezlepková.