Katalog
Nahrávám...
Plantation Original Dark Rum z Barbadosu je prémiová řada rumů...
Jedná se o pětiletý blend rumu z Barbadosu, který prošel zráním ve dvou...
Jameson má velmi lehké a příjemné aroma, s trochou vody se uvolňuje vůně...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Všechna krása a elegance Střední Ameriky je zachycena ve svěžím blendu...
Tímto rumem začíná řada vyzrálých ročníkových rumů Añejos Reserva. Je to...
Tohoto lehkého (vyzrálého rumu) docílil maestro ronero kupáží. Smísil...
Agar je želírující látka bez pachu nebo se slabým charakteristickým pachem. Práškový agar je barvy bílé, žlutavě bílé až světle žluté. Agar je nerozpustný ve studené vodě, ale rozpustný ve vroucí vodě.
ARKOMYL B je označení pro jemný bramborový škrob, který využíváme v naši kuchyni hlavně k přípravě pečiva, moučníků a dortů. Zahustit s ním ale lze i guláš, klasické omáčky nebo exotické pokrmy jako je například čína. Doporučujeme hlavně pro alergiky na lepek.
ARKOMYL K je označení pro jemný kukuřičný škrob. Ideální pro přípravu moučníků a dezertů, k zahuštění krémů, polev, náplní, omáček a polévek. Doporučujeme hlavně pro alergiky na lepek, kterým není dovoleno zahušťovat moukou. Neobsahuje lepek, laktózu, vajíčka ani pšenici.
ARKOMYL P je označení pro jemný pšeničný, který využíváme v naši kuchyni hlavně k přípravě pečiva, moučníků a dortů. Zahustit s ním ale lze i guláš, klasické omáčky nebo exotické pokrmy jako je například čína.
Vařením se kolagen přeměňuje na glutin, což je látka, která má rosolovacíschopnost a je nejpodstatnější složkou želatiny. Želatina se používá především v potravináčstvík výrobě cukrovinek, dortů a .......
Vařením se kolagen přeměňuje na glutin, což je látka, která má rosolovacíschopnost a je nejpodstatnější složkou želatiny. Želatina se používá především v potravináčstvík výrobě cukrovinek, dortů a .......