Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká...
Je fantasticky vyvážená chuť těch nejlepších sušených bylin a koření,...
směs koření pro výrobu "Jemných párků" obsahuje koření a kořenící...
Směs koření pro výrobu Turistického trvanlivého salámu obsahuje koření...
směs koření pro výrobu Ďábelské klobásy obsahuje koření a kořenící...
Technologická směs koření pro výrobu "Tradiční maďarské pálivé klobásy"...
Technologická směs koření pro výrobu "Tradiční maďarské pálivé klobásy"...
Směs koření pro výrobu Vídeňských párků obsahuje koření, kořenící...
Amarantova mouka má charakteristickou kořeněnou chuť, mírně štiplavou. Je proto dobré nepoužívat samostatně, ale nejlépe v kombinaci s jinou moukou. Zajistí se tak vynikající chuť a kvalita vzniklého produktu.
Amarantova mouka má charakteristickou kořeněnou chuť, mírně štiplavou. Je proto dobré nepoužívat samostatně, ale nejlépe v kombinaci s jinou moukou. Zajistí se tak vynikající chuť a kvalita vzniklého produktu.
Čiroková mouka je bohatým zdrojem bílkovin a vlákniny a zůstávají v ní zachovány přirozené antioxidanty. Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému úžití jak na sladké tak na slané pečení. Je také vhodná na pečení chleba a pečiva. Při experimentování s touto moukou by mělo by být použito max. 30% z celkového obsahu mouky.
Cizrnová mouka se používá k obohacení jídel o jejich nutriční hodnoty, stejně tak i na pečení a zahušťování. Cizrna je přirozeně bezlepková a vhodná pro bezlepkovou dietu. Je skvělou náhradou běžné pšeničné mouky
Fazolová mouka může být využita pro zpestření vašeho jídelníčku. Lze ji použít pro zahušťování polévek a omáček, pro přípravu různých placek, karbanátků apod. Oproti klasické pšeničné mouce je bohatším zdrojem bílkovin, vlákniny a dalších prospěšných látek obsažených v luštěninách. Fazolová mouka neobsahuje lepek, je proto vhodná i pro celiaky.
Kokosová mouka je bez lepku, vhodná pro celiaky nebo paleo dietu. Díky vysokému obsahu bílkovin ji ocení i vegani a vegetariáni.
Kukuřičná krupice je vhodná pro bezlepkovou dietu a lze jí kombinovat s jinou moukou. Kukuřičná krupice je nahrubo namletá sušená kukuřice, zachována je většina cenných látek. Lze ji použít na přípravu domácí kukuřičné kaše nebo kukuřičného knedlíku (polenta). Hodí se i na přípravu kukuřičných tortil (placek) nebo kukuřičného pečiva
Kukuřičná krupice je vhodná pro bezlepkovou dietu a lze jí kombinovat s jinou moukou. Kukuřičná krupice je nahrubo namletá sušená kukuřice, zachována je většina cenných látek. Lze ji použít na přípravu domácí kukuřičné kaše nebo kukuřičného knedlíku (polenta). Hodí se i na přípravu kukuřičných tortil (placek) nebo kukuřičného pečiva
Kukuřičná krupice je vhodná pro bezlepkovou dietu a lze jí kombinovat s jinou moukou. Kukuřičná krupice je nahrubo namletá sušená kukuřice, zachována je většina cenných látek. Lze ji použít na přípravu domácí kukuřičné kaše nebo kukuřičného knedlíku (polenta). Hodí se i na přípravu kukuřičných tortil (placek) nebo kukuřičného pečiva
Kukuřičná mouka je vhodná na přípravu bezlepkových pokrmů nebo jako náhrada části pšeničné mouky při kuchyňských úpravách běžných pokrmů. Kukuřičná mouka má široké spektrum použití. V mezinárodní kuchyni se z kukuřičné mouky připravují mexické placky tortilly nebo americký chléb. Je vhodná pro přípravu slaných i sladkých kaší, placek nebo se používá jako...
Kukuřičná mouka je vhodná na přípravu bezlepkových pokrmů nebo jako náhrada části pšeničné mouky při kuchyňských úpravách běžných pokrmů.
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko ...
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko ...
Mouka kalibrovaná, s obsahem proteinů min.8%, W 185. Je vyvážená, ideální na výrobu čerstvých vaječných těstovin jako lasagne, domácí nudle a plněné těstoviny.
Ovesnou mouku přidáváme do těst z pšeničné mouky pro svou ovesnou chuť, schopnost dělat těsto křehčí a vláčnější a v kuchyni je vhodná pro snížení obsahu lepku. Ovesnou mouku můžeme použít také na přípravu slaných i sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek a omáček. Lze ji přidat také do chlebového těsta (maximálně cca. 30%), aby došlo k vykynutí.
Rýžová mouka je vhodná k zahušťování pokrmů, při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Lze ji využít i na sladké nepečené dezerty. Přirozeně bezlepková.
Rýžová mouka je vhodná k zahušťování pokrmů, při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Lze ji využít i na sladké nepečené dezerty. Přirozeně bezlepková.
Špaldová mouka se yznačuje jemnou oříškovou příchutí, slouží jako zdravější alternativa ke klasické pšeničné mouce, velmi dobře kyne.
Špaldová mouka se vyznačuje jemnou oříškovou příchutí, slouží jako zdravější alternativa ke klasické pšeničné mouce, velmi dobře kyne.
Špaldová mouka se vyznačuje jemnou oříškovou příchutí, slouží jako zdravější alternativa ke klasické pšeničné mouce, velmi dobře kyne.
Špaldová mouka se vyznačuje jemnou oříškovou příchutí, slouží jako zdravější alternativa ke klasické pšeničné mouce, velmi dobře kyne.