V kuchyních se používá celé semeno hořčice při konzervaci zeleniny -...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Tuňák v rostlinném oleji. Bohatý na Omega3 mastné kyseliny, které...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Sójové výhonky jsou velmi chutné, křehké a šťavnaté. Můžeme je použít do...
Sterilované bambusové výhonky - nudličky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Sterilované bambusové výhonky - plátky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Houževnatec jedlý (Lentinula edodes) známý též jako šiitake je jedlá...
Silikonová pracovní podložka s...
Kvalitní, bílá belgická čokoláda pro univerzální použití. Vynikající na výrobu pralinek, vhodná také do fontán a na další běžné použití. Průměr pecky: 1 cm
Kvalitní, bílá belgická čokoláda pro univerzální použití. Vynikající na výrobu pralinek, vhodná také do fontán a na další běžné použití. Průměr pecky: 1 cm
Kvalitní, bílá belgická čokoláda pro univerzální použití. Vynikající na výrobu pralinek, vhodná také do fontán a na další běžné použití. Průměr pecky: 1 cm
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Kvalitní, tmavá belgická čokoláda pro univerzální použití. S kakaovým máslem s přidaným obsahem máselného oleje, který se využívá například pro čokoládové dekorace a u čokolád na polevu. Průměr pecky: 1 cm
Kvalitní, tmavá belgická čokoláda pro univerzální použití. S kakaovým máslem s přidaným obsahem máselného oleje, který se využívá například pro čokoládové dekorace a u čokolád na polevu. Průměr pecky: 1 cm
Kvalitní, tmavá belgická čokoláda pro univerzální použití. S kakaovým máslem s přidaným obsahem máselného oleje, který se využívá například pro čokoládové dekorace a u čokolád na polevu. Průměr pecky: 1 cm
Mléčná a lahodná belgická čokoláda pro univerzální použití. Průměr pecky: 1 cm
Mléčná a lahodná belgická čokoláda pro univerzální použití. Průměr pecky: 1 cm
Mléčná a lahodná belgická čokoláda pro univerzální použití. Průměr pecky: 1 cm
Výběrová čokoláda made in Italy. Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla. Celkový obsah tuku: 34% Obsah mléčného tuku: 3,5% Vhodná pro cukrářské a pralinkářské zpracování.
Výběrová čokoláda made in Italy. Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla. Celkový obsah tuku: 34% Obsah mléčného tuku: 3,5% Vhodná pro cukrářské a pralinkářské zpracování.
Výběrová čokoláda made in Italy. Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla. Celkový obsah tuku: 34% Obsah mléčného tuku: 3,5% Vhodná pro cukrářské a pralinkářské zpracování.
Jemná, bílá, krémovitá čokoláda s vysoce kvalitními a balancovanými chuťovými vlastnostmi a zakulacenou chutí vanilky a mléka. Slonovinová barva. Vhodná k použití jako náplň do pralinek, při výrobě ganáží a náplní. Lze také chuťově kombinovat s kávou, ovocem, pistáciemi, mandlemi, lískovými ořechy, atd. Také vhodná k výrobě tabulkové čokolády. Lze použít...
Jemná, bílá, krémovitá čokoláda s vysoce kvalitními a balancovanými chuťovými vlastnostmi a zakulacenou chutí vanilky a mléka. Slonovinová barva. Vhodná k použití jako náplň do pralinek, při výrobě ganáží a náplní. Lze také chuťově kombinovat s kávou, ovocem, pistáciemi, mandlemi, lískovými ořechy, atd. Také vhodná k výrobě tabulkové čokolády. Lze použít...
Jemná, bílá, krémovitá čokoláda s vysoce kvalitními a balancovanými chuťovými vlastnostmi a zakulacenou chutí vanilky a mléka. Slonovinová barva. Vhodná k použití jako náplň do pralinek, při výrobě ganáží a náplní. Lze také chuťově kombinovat s kávou, ovocem, pistáciemi, mandlemi, lískovými ořechy, atd. Také vhodná k výrobě tabulkové čokolády. Lze použít...
BIO-ORGANIC certifikovaná mléčná čokoláda excelentní kvality. Je výsledkem zpracování vybraných kakových bobů z organických farem. Intenzivní čokoláda, kde se kombinují lahodné kakaové boby s mlékem. Vynikající v kombinaci s ořechy a suchými plody. Vhodná na výrobu krémů a náplní. Univerzální použití při přípravy zmrzliny v kombinaci s dalšími chutěmi.
BIO-ORGANIC certifikovaná mléčná čokoláda excelentní kvality. Je výsledkem zpracování vybraných kakových bobů z organických farem. Intenzivní čokoláda, kde se kombinují lahodné kakaové boby s mlékem. Vynikající v kombinaci s ořechy a suchými plody. Vhodná na výrobu krémů a náplní. Univerzální použití při přípravy zmrzliny v kombinaci s dalšími chutěmi.
BIO-ORGANIC certifikovaná mléčná čokoláda excelentní kvality. Je výsledkem zpracování vybraných kakových bobů z organických farem. Intenzivní čokoláda, kde se kombinují lahodné kakaové boby s mlékem. Vynikající v kombinaci s ořechy a suchými plody. Vhodná na výrobu krémů a náplní. Univerzální použití při přípravy zmrzliny v kombinaci s dalšími chutěmi.
Nejoblíbenější mléčná čokoláda s příjemnou, zřetelnou, mléčnou chutí a vyváženým podílem kakaa. Díky ideálnímu poměru fluidity a viskozity ideální také k modelování, výrobě polevy, ganache, či k přípravě náplní. Chuťově perfektní také v kombinaci s likéry.
Nejoblíbenější mléčná čokoláda s příjemnou, zřetelnou, mléčnou chutí a vyváženým podílem kakaa. Díky ideálnímu poměru fluidity a viskozity ideální také k modelování, výrobě polevy, ganache, či k přípravě náplní. Chuťově perfektní také v kombinaci s likéry.
Nejoblíbenější mléčná čokoláda s příjemnou, zřetelnou, mléčnou chutí a vyváženým podílem kakaa. Díky ideálnímu poměru fluidity a viskozity ideální také k modelování, výrobě polevy, ganache, či k přípravě náplní. Chuťově perfektní také v kombinaci s likéry.
56% Mabel čokoláda je oblíbená profesionály díky svým jedinečným vlastnostem při zpracování a vyvážené, harmonické chuti. 37% podíl kakaového másla. Vhodná opravdu pro všechny způsoby výroby čokoládových produktů: figurky, tabulky, náplně, krémy, ganáže, pralinky. Během chvilky se ideálně kombinuje a spojuje s dalšími ingrediencemi.
56% Mabel čokoláda je oblíbená profesionály díky svým jedinečným vlastnostem při zpracování a vyvážené, harmonické chuti. 37% podíl kakaového másla. Vhodná opravdu pro všechny způsoby výroby čokoládových produktů: figurky, tabulky, náplně, krémy, ganáže, pralinky. Během chvilky se ideálně kombinuje a spojuje s dalšími ingrediencemi.
56% Mabel čokoláda je oblíbená profesionály díky svým jedinečným vlastnostem při zpracování a vyvážené, harmonické chuti. 37% podíl kakaového másla. Vhodná opravdu pro všechny způsoby výroby čokoládových produktů: figurky, tabulky, náplně, krémy, ganáže, pralinky. Během chvilky se ideálně kombinuje a spojuje s dalšími ingrediencemi.
Tmavá čokoláda Vhodná pro univerzální práci s čokoládou, polévání a namáčení všech cukrářských a pekařských výrobků, pralinek, sacher dortů, atd. Kombinace kakaových, mírných trpčích odstínů se sladkostí vytáří jemnou výslednou chuť.
Tmavá čokoláda Vhodná pro univerzální práci s čokoládou, polévání a namáčení všech cukrářských a pekařských výrobků, pralinek, sacher dortů, atd. Kombinace kakaových, mírných trpčích odstínů se sladkostí vytáří jemnou výslednou chuť.
Tmavá čokoláda Vhodná pro univerzální práci s čokoládou, polévání a namáčení všech cukrářských a pekařských výrobků, pralinek, sacher dortů, atd. Kombinace kakaových, mírných trpčích odstínů se sladkostí vytáří jemnou výslednou chuť.
Čokoláda té nejvyšší kvality díky vysokému poměru kakaového másla a kakaa. Intenzivní kakaové aroma, jemná, dlouhotrvající chuť - to vše za zachování výborné flexibility při zpracování. V cukrářské a pekařské praxi má univerzální použití - jako náplň do pralinek, jako poleva či základ pro výrobu krémových náplní a také při výrobě pomocí čokoládových forem.
Čokoláda té nejvyšší kvality díky vysokému poměru kakaového másla a kakaa. Intenzivní kakaové aroma, jemná, dlouhotrvající chuť - to vše za zachování výborné flexibility při zpracování. V cukrářské a pekařské praxi má univerzální použití - jako náplň do pralinek, jako poleva či základ pro výrobu krémových náplní a také při výrobě pomocí čokoládových forem.
Čokoláda té nejvyšší kvality díky vysokému poměru kakaového másla a kakaa. Intenzivní kakaové aroma, jemná, dlouhotrvající chuť - to vše za zachování výborné flexibility při zpracování. V cukrářské a pekařské praxi má univerzální použití - jako náplň do pralinek, jako poleva či základ pro výrobu krémových náplní a také při výrobě pomocí čokoládových forem.
Opravdu výjimečná, tmavá čokoláda vyrobená z kakaových bobů vybraných z jižní, centrální Ameriky a Madagaskaru. Chuť s jemným kyselkavým aroma s náznaky ovoce a exotického koření. Při zpracování si zachovává excelentní fluiditu. Vhodná pro všechny způsoby práce s čokoládou, kdy chce výrobce dosáhnout top kvality. Pro opravdové znalce.