Pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K...
Pražená zrnková káva s příchutí třešňového likéru a čokolády
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma připomínající...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s přírodním aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu s aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s nádechem smetany a...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem...
Tato jemná a krémová omáčka, kterou v Anglii vyrobila legendární rodinná společnost Patak's, kombinuje máslo, rajčata a ústa zalévající indické koření.
Česneková pasta nahrazuje česnek čerstvý , při výrobě masných výrobků nebo při vaření . Obsah soli: 10% Balení 580 ml kelímek
Indická směs koření, která je výborná na přípravu typických indických čajů s výraznou zázvorovou příchutí.
Tato se využívá hlavně v indické kuchyni. Hodí se na všechny druhy mas při grilování a přípravě minutek. Velice vyvážená aromatická chuť a vůně, která vás zaručeně osloví nejen fantastickým požitkem s chuti
Sladkokyselá omáčka vhodná jako dip na namáčení závitků, taštiček a podobně.
Sladkokyselá omáčka vhodná jako dip na namáčení závitků, taštiček a podobně.
Sójová omáčka je vyrobena ze sójových bobů a chilli s nádechem česneku. Omáčka může být použita jako přísada do polévek, omáček, jídel na smažení a také jako dip k masu.
Červená kari pasta značky Cock Brand. Červená kari pasta je hojně využívána především v thajské kuchyni. Smažením se z kari pasty uvolní její příjemná vůně. Dochuťte si různé masové směsi či špízy červenou kari pastou.
Červená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni. Kari pastou se dochucují různé masové směsi, špízy, přidává se do polévek a je součástí i zeleninových jídel.
Fialová kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni. Kari pastou se dochucují různé masové směsi, špízy, přidává se do polévek a je součástí i zeleninových jídel.
Massaman, neboli muslimské kari, je ovlivněno arabskými a indickými kořeny. Pasta je tak hustější a sladší.
Zelená kari pasta je kombinací thajské bazalky, koriandru, limetkových listů a zeleného chilli a je méně pálivá než červená kari pasta.
Zelená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni. Kari pastou se dochucují různé masové směsi, špízy, přidává se do polévek a je součástí i zeleninových jídel.
Žlutá kari pasta se používá jako základ mnoha asijských pokrmů. Žlutá kari pasta je vzhledem ke složení blíže indické kuchyni.
Sójová omáčka Kikkoman se vyrábí tradičním způsobem za použití sójových bobů, pšenice, vody a soli. Jedná se o původní čtyři čisté ingredience tradiční metodou. Omáčka je průhledná a má červenohnědou barvu. Jednou z jeho charakteristických vlastností je také nezaměnitelné aroma.
Sójová omáčka Kikkoman se vyrábí tradičním způsobem za použití sójových bobů, pšenice, vody a soli. Jedná se o původní čtyři čisté ingredience tradiční metodou. Omáčka je průhledná a má červenohnědou barvu. Jednou z jeho charakteristických vlastností je také nezaměnitelné aroma.
Sójovou omáčku Tamari od společnosti Kikkoman bez obsahu pšenice uvítají všichni, kteří drží bezlepkovou dietu. Je výborná na marinování, do polévek, salátů a na namáčení sushi rolek.
Exotická směs koření užívaná v jižní Číně,ale také ve Vietnamu, především k pečení masa, drůbeže a k nakládání masa před přípravou. Nazývá se také směs pěti koření. Někdy se při přípravě ještě doplňuje zázvorem a kardamomem. Zajímavě jí ochutíme čínské pokrmy z hovězího a jiných druhů mas.
Korma je lahodná, mírně pálivá omáčka obsahující kokos, který z ní vytváří něco naprosto jedinečného.
Mírně ostrá směs koření indického typu různého složení. Kořenící směs je vhodná pro rožnění, pečení a smažení kuřat i jiných druhů mas a pro přípravu omáčky k nim.
směs koření určené pro přípravu světoznámého indonéského pokrmu téhož jména z rýže, kuřecího masa, krevet, zeleniny, koření a dalších složek. Koření je mírně ostré chuti, křupavé, vhodné do pokrmů indonéského a indického typu.
Směs má opravdu mnohostranné použití, můžete jím marinovat maso, výborně se hodí pro dochucení jakýkoliv asijských jídel. Nebojte se jej použít také na tradiční česká jídla, která díky této kořenící směsi získají netradiční chuť.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Směs koření vhodná k přípravě všech druhů mas i na nakládání sýrů. Pepřové koření dodá pokrmům kořeněnou pikantní chuť s jemným nádechem papriky.
Jemně pálivá Tandoori omáčka pro přípravu oblíbeného indického kuřecího pokrmu
mírně ostrá indická kořenící směs vhodná při rožnění kuřat a jiných druhů masa na jehle (ryby, kotlety, králík, jehněčí maso atd.) a vůbec na pečená masa. Směs koření dodává pokrmům typickou chuť a načervenalou barvu.
Tato specialně namíchaná směs dle Thajských receptur je naším tipem na grilování. Dodá vašemu masu fantastickou pikantní chuť. Směs je vhodná na grilované a rožněné vepřové a drůbeží maso, vhodná do smetanových kari omáček a minutek asijské kuchyně, zeleninových a houbových pokrmu, do rýže.
Hotová Tikka masala kari omáčka je bohatá, krémová rajčatová omáčka se špetkou kmína a koriandru.