Plantation Original Dark Rum z Barbadosu je prémiová řada rumů...
Jedná se o pětiletý blend rumu z Barbadosu, který prošel zráním ve dvou...
Jameson má velmi lehké a příjemné aroma, s trochou vody se uvolňuje vůně...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Všechna krása a elegance Střední Ameriky je zachycena ve svěžím blendu...
Tímto rumem začíná řada vyzrálých ročníkových rumů Añejos Reserva. Je to...
Tohoto lehkého (vyzrálého rumu) docílil maestro ronero kupáží. Smísil...
Francouzská kuchyně se vyvíjela po staletí. Národní kuchyně začala formovat ve středověku, působením zkušených kuchařů a různých sociálních a politických hnutí. V průběhu let se stylům francouzské kuchyně dávala různá jména, a ty byly upravovány dalšími kuchařskými mistry. Během jejich života si jich lidé vážili pro jejich přínos kultuře. Národn...
Francouzská kuchyně se vyvíjela po staletí. Národní kuchyně začala formovat ve středověku, působením zkušených kuchařů a různých sociálních a politických hnutí. V průběhu let se stylům francouzské kuchyně dávala různá jména, a ty byly upravovány dalšími kuchařskými mistry. Během jejich života si jich lidé vážili pro jejich přínos kultuře. Národní kuchyně se vyvíjela především v Paříži královskými kuchaři, ale nakonec se rozšířila po celé zemi a byla dokonce vyvezena i do zámoří.
Pikantní směs koření na těstoviny, saláty, pizzu a masové směsi se zeleninou. Áglio je italsky česnek a peperoncini jsou odrůdou pálivých papriček. Jejich kombinací a přidáním dalších ingrediencí vznikla dekorativní a velice chutná kořenící směs s velmi širokým použitím v gastronomii.
Pikantní směs koření na těstoviny, saláty, pizzu a masové směsi se zeleninou. Áglio je italsky česnek a peperoncini jsou odrůdou pálivých papriček. Jejich kombinací a přidáním dalších ingrediencí vznikla dekorativní a velice chutná kořenící směs s velmi širokým použitím v gastronomii.
Do evropské kuchyně přišla v 16. století z východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění zeleninových nebo masových polévek, do omáček, karbanátků, salátů, náplně italské pizzy, na těstoviny, do fazolí, okurek, bylinkového másla, octa, tvarohu, při přípravě zvěřiny a ryb.
Italská neostrá načervenalá hrubá směs s vysokým podílem sušených rajčat a jenom 8 % soli. Rychlá příprava na chutné tousty: přelijete vlažnou vodou, zamícháte a necháte asi 10 minut nabobtnat. Následně tousty mírně pokapeme olivovým olejem, směs natřeme na tousty a dáme zapéct
Italská neostrá načervenalá hrubá směs s vysokým podílem sušených rajčat a jenom 8 % soli. Rychlá příprava na chutné tousty: přelijete vlažnou vodou, zamícháte a necháte asi 10 minut nabobtnat. Následně tousty mírně pokapeme olivovým olejem, směs natřeme na tousty a dáme zapéct
Směs na přípravu bylinkového másla k minutkám i vařeným masům, do bylinných polévek i omáček, na zeleninové saláty.
Směs na přípravu bylinkového másla k minutkám i vařeným masům, do bylinných polévek i omáček, na zeleninové saláty. Krásně vám ochutí i vaši rybu nebo kuřecí maso.
Česneková pasta nahrazuje česnek čerstvý , při výrobě masných výrobků nebo při vaření . Obsah soli: 10% Balení 580 ml kelímek
Aromatická kořenící směs chlebové koření pro dochucení Vašeho domácího pečiva. Vhodné pro přípravu v domácí pekárně, nebo klasicky v troubě. Při přípravě těsta přidejte kávovou lžičku koření.
Směs k přípravě steaků, zvěřiny, pečených mas, guláše a hlavně ryb. Tato směs je vhodná i k dochucení zeleninových salátů. Dodává pokrmům pepřovo kyselou chuť.
Aromatická směs koření s římským kmínem (kumin). Tohle dekorativní koření pěkně nazdobí a vborně ochutí Vaše maso. Je určena k pečení, dušení, grilování a rožnění masa, ryb i zeleniny, dobře ochutí i vegetariánskou stravu. Velice oblíbené u zákazníků. Ideální pro grilování masa na zahradě.
Estragon dodává pokrmům pikantně trpkou příchuť. Používá se do bylinkových másel, do nádivek, k pečeným a dušeným masům, do omáček, k přípravě estragonové hořčice, do čínských a francouzských pokrmů............
Estragon dodává pokrmům pikantně trpkou příchuť. Používá se do bylinkových másel, do nádivek, k pečeným a dušeným masům, do omáček, k přípravě estragonové hořčice, do čínských a francouzských pokrmů............
Směs je vhodná zvláště na přípravu králíka s omáčkami, na cibuli, na zelenině, k pečen králíka, ale hodí se i k úpravě zajíce, divokého králíka apod.
Směs koření určená na přípravu nejen kuřat,můžeme také použít na zvěřinu či přidat do gulášků
Tato vyvážená směs koření a bylinek udělá z vašeho nakládáné sýru delikatesu, kterou ocení každá vaše návštěva.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Tato směs koření, zeleniny a bylinek připomíná omáčku (či marinádu) Piri-Piri oblíbenou milovníky pikantních pokrmů, kteří se neobejdou v kuchyni bez různých paprik a papriček.....
Tato směs je původem z jižní Francie z Provence. Rozmanitá směs léčivých rostlin, které všechny pomáhají dobrému trávení. Směs je vhodná na jehněčí, skopové maso, na králíka, kuře na grilování masa, k naložení. Vhodná je i do dušené zeleniny s masem i bez masa.
Směs na francouzskou obdobu našeho leča s lilkem a cuketou. Směs je určena pro přípravu zeleniny na různé úpravy do dušené zeleniny, do salátů z čerstvé zeleniny, na grilovanou zeleninu jako třeba papriky, lilky nebo rajčata. Směs neobsahuje žádné pálivé koření ani glutaman
Směs mletého koření na grilované a pečené ryby a rybí vývary. Směsí posypeme ryby, nebo z ní spolu s olejem a citrónovou šťávou vytvoříme marinádu, kterou ryby 1/2 hodiny před grilováním potřeme.
Směs mletého koření na grilované a pečené ryby, rybí vývary i bílé polévky. Směsí posypeme ryby, nebo z ní spolu s olejem a citrónovou šťávou vytvoříme marinádu, kterou ryby 1/2 hodiny před grilováním potřeme.
Směs koření s bazalkou, česnekem a rozmarýnem, která velmi dobře ochutí nejen králičí maso a masa skopová, ale je výborná i na zvěřině či vepřovém
Směs koření určená na steaky, bifteky, roštěnky. Je vhodná pro minutkové úpravy, grilování všech druhů mas včetně drůbežího a rybího, také na různé špízy a úpravy na jehle
Směs pro přípravu pikantní marinády jak na drůbeží tak i vepřové nebo hovězí maso.
směs kořenové a listové sušené zeleniny do polévek, omáček, na nakládáni svíčkové nebo zvěřiny, ale třeba i do rizota..Před vařením je lépe ji na 1 hodinu namočit
směs vyvážené vůně a chuti určená pro přípravu zvěřiny. Hodí se k pernaté zvěřině, ale i k divočáku, srnčímu, dančímu a jinému masu ze zvěřiny, dále k minutkám, při pečení či dušení. Chutná také na hovězí "svíčkové" či jiné hovězí nebo i skopové pečeni.