Plantation Original Dark Rum z Barbadosu je prémiová řada rumů...
Jedná se o pětiletý blend rumu z Barbadosu, který prošel zráním ve dvou...
Jameson má velmi lehké a příjemné aroma, s trochou vody se uvolňuje vůně...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Všechna krása a elegance Střední Ameriky je zachycena ve svěžím blendu...
Tímto rumem začíná řada vyzrálých ročníkových rumů Añejos Reserva. Je to...
Tohoto lehkého (vyzrálého rumu) docílil maestro ronero kupáží. Smísil...
Čínská kuchyně se vyznačuje především neobyčejnou rozmanitostí a různorodostí. Čína je velká země a mezi kuchařskými zvyklostmi v jednotlivých regionech panují velké rozdíly. Regionální kuchyně se od sebe odlišují používanými surovinami, přísadami i způsobem přípravy. Rovněž národnostní menšiny, žijící v Číně, jako Tibeťané, Ujgurové, Mongolové,...
Čínská kuchyně se vyznačuje především neobyčejnou rozmanitostí a různorodostí. Čína je velká země a mezi kuchařskými zvyklostmi v jednotlivých regionech panují velké rozdíly. Regionální kuchyně se od sebe odlišují používanými surovinami, přísadami i způsobem přípravy. Rovněž národnostní menšiny, žijící v Číně, jako Tibeťané, Ujgurové, Mongolové, Miaové, Hakkové aj. Pod souhrnným označením čínská kuchyně se tedy ve skutečnosti skrývá velké množství kuchařských stylů.
Česneková pasta nahrazuje česnek čerstvý , při výrobě masných výrobků nebo při vaření . Obsah soli: 10% Balení 580 ml kelímek
GREEN CHILLI – Omáčka se zeleným čili, kyselo-pikantní. Ochucovadlo. Pasterováno. Vhodná k namáčení plodů moře nebo jako ochucující složka na jejich přípravu a smažení.
Směs na přípravu marinády pro různé druhy masa, především rožněné kuře a ryby. Lze jí také kořenit minutky, králika, sojové maso i guláš.
Směs na přípravu marinády pro různé druhy masa, především rožněné kuře a ryby. Lze jí také kořenit minutky, králika, sojové maso i guláš.
Čínská sladko-kyselá marináda je vhodná k přípravě různých druhů grilovaných nebo pečených mas, ke smaženým nudlím, rýži, rybám atd. Používá se jako dressing do salátů. Je ideální také na předkrmy, jako jsou jarní závitky, rolády a další. Neodmyslitelně paří k Stir-fry úpravě pokrmů, což je čínská technika přípravy jídel na pánvi wok.
Estragon dodává pokrmům pikantně trpkou příchuť. Používá se do bylinkových másel, do nádivek, k pečeným a dušeným masům, do omáček, k přípravě estragonové hořčice, do čínských a francouzských pokrmů............
Estragon dodává pokrmům pikantně trpkou příchuť. Používá se do bylinkových másel, do nádivek, k pečeným a dušeným masům, do omáček, k přípravě estragonové hořčice, do čínských a francouzských pokrmů............
Hoisin omáčka – sladko-slano-kyselá, lehce pikantní, vhodná pro přípravu omáček k marinování i k přímému namáčení nakládaných, smažených a grilovaných pokrmů. Pasterováno.
Červená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni. Kari pastou se dochucují různé masové směsi, špízy, přidává se do polévek a je součástí i zeleninových jídel.
Zelená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni. Kari pastou se dochucují různé masové směsi, špízy, přidává se do polévek a je součástí i zeleninových jídel.
Exotická směs koření užívaná v jižní Číně,ale také ve Vietnamu, především k pečení masa, drůbeže a k nakládání masa před přípravou. Nazývá se také směs pěti koření. Někdy se při přípravě ještě doplňuje zázvorem a kardamomem. Zajímavě jí ochutíme čínské pokrmy z hovězího a jiných druhů mas.
Směs má opravdu mnohostranné použití, můžete jím marinovat maso, výborně se hodí pro dochucení jakýkoliv asijských jídel. Nebojte se jej použít také na tradiční česká jídla, která díky této kořenící směsi získají netradiční chuť.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Teriyaki omáčka. Studená omáčka neemulgovaná. Vhodné na dochucení jídel z mořských plodů. Pasterováno.
Teriyaki omáčka. Studená omáčka neemulgovaná. Vhodné na dochucení jídel z mořských plodů. Pasterováno.
Tato specialně namíchaná směs dle Thajských receptur je naším tipem na grilování. Dodá vašemu masu fantastickou pikantní chuť. Směs je vhodná na grilované a rožněné vepřové a drůbeží maso, vhodná do smetanových kari omáček a minutek asijské kuchyně, zeleninových a houbových pokrmu, do rýže.
Výrazná, zemitá vůně moře dodá mnoha pokrmům na jedinečnosti. Lahodná, hladká, tmavohnědá omáčka s vyváženou sladko-slanou chutí.
Výrazná, zemitá vůně moře dodá mnoha pokrmům na jedinečnosti. Lahodná, hladká, tmavohnědá omáčka s vyváženou sladko-slanou chutí.
Omáčka s příchutí ústřic, studená omáčka neemulgovaná, pasterovaná.
Vodní kaštan je ideální na vaření a ani po dlouhém vaření neztrácí svou křupavou konzistenci. Jejich bílá dužina má sladkou chuť. Vodní kaštan se loupe jako jablko. Mnoho vařených asijských jídel obsahuje vodní kaštany, ale vodní kaštany lze jíst i syrové. Vodní kaštany mají sladkou chuť a hodí se k hlavním chodům i dezertům.