Jednorázové jídelní hůlky z bambusového dřeva v papírovém obalu. Balení...
Bambusová podložka o rozměru 24 x 24cm. Slouží jako podložka pod mořskou...
Fermentovaná sójová omáčka japonského typu, tekuté ochucovadlo. Ideální...
Zázvor se sladidly, krájený, chemicky konzervovaný. Tenké plátky této...
Mořská řasa Nori (Porphyra tenera ), sušená, pražená. Vhodné k přípravě...
Mleté aromatizované kávy Baileys 50g a Caramel Macchiato 50g v dárkovém...
Silikonová pracovní podložka s...
Čínská kuchyně se vyznačuje především neobyčejnou rozmanitostí a různorodostí. Čína je velká země a mezi kuchařskými zvyklostmi v jednotlivých regionech panují velké rozdíly. Regionální kuchyně se od sebe odlišují používanými surovinami, přísadami i způsobem přípravy. Rovněž národnostní menšiny, žijící v Číně, jako Tibeťané, Ujgurové, Mongolové,...
Čínská kuchyně se vyznačuje především neobyčejnou rozmanitostí a různorodostí. Čína je velká země a mezi kuchařskými zvyklostmi v jednotlivých regionech panují velké rozdíly. Regionální kuchyně se od sebe odlišují používanými surovinami, přísadami i způsobem přípravy. Rovněž národnostní menšiny, žijící v Číně, jako Tibeťané, Ujgurové, Mongolové, Miaové, Hakkové aj. Pod souhrnným označením čínská kuchyně se tedy ve skutečnosti skrývá velké množství kuchařských stylů.
Česneková pasta nahrazuje česnek čerstvý , při výrobě masných výrobků nebo při vaření . Obsah soli: 10% Balení 580 ml kelímek
GREEN CHILLI – Omáčka se zeleným čili, kyselo-pikantní. Ochucovadlo. Pasterováno. Vhodná k namáčení plodů moře nebo jako ochucující složka na jejich přípravu a smažení.
Směs na přípravu marinády pro různé druhy masa, především rožněné kuře a ryby. Lze jí také kořenit minutky, králika, sojové maso i guláš.
Směs na přípravu marinády pro různé druhy masa, především rožněné kuře a ryby. Lze jí také kořenit minutky, králika, sojové maso i guláš.
Čínská sladko-kyselá marináda je vhodná k přípravě různých druhů grilovaných nebo pečených mas, ke smaženým nudlím, rýži, rybám atd. Používá se jako dressing do salátů. Je ideální také na předkrmy, jako jsou jarní závitky, rolády a další. Neodmyslitelně paří k Stir-fry úpravě pokrmů, což je čínská technika přípravy jídel na pánvi wok.
Estragon dodává pokrmům pikantně trpkou příchuť. Používá se do bylinkových másel, do nádivek, k pečeným a dušeným masům, do omáček, k přípravě estragonové hořčice, do čínských a francouzských pokrmů............
Estragon dodává pokrmům pikantně trpkou příchuť. Používá se do bylinkových másel, do nádivek, k pečeným a dušeným masům, do omáček, k přípravě estragonové hořčice, do čínských a francouzských pokrmů............
Exotická směs koření užívaná v jižní Číně,ale také ve Vietnamu, především k pečení masa, drůbeže a k nakládání masa před přípravou. Nazývá se také směs pěti koření. Někdy se při přípravě ještě doplňuje zázvorem a kardamomem. Zajímavě jí ochutíme čínské pokrmy z hovězího a jiných druhů mas.
Směs má opravdu mnohostranné použití, můžete jím marinovat maso, výborně se hodí pro dochucení jakýkoliv asijských jídel. Nebojte se jej použít také na tradiční česká jídla, která díky této kořenící směsi získají netradiční chuť.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Teriyaki omáčka. Studená omáčka neemulgovaná. Vhodné na dochucení jídel z mořských plodů. Pasterováno.
Tato specialně namíchaná směs dle Thajských receptur je naším tipem na grilování. Dodá vašemu masu fantastickou pikantní chuť. Směs je vhodná na grilované a rožněné vepřové a drůbeží maso, vhodná do smetanových kari omáček a minutek asijské kuchyně, zeleninových a houbových pokrmu, do rýže.
Výrazná, zemitá vůně moře dodá mnoha pokrmům na jedinečnosti. Lahodná, hladká, tmavohnědá omáčka s vyváženou sladko-slanou chutí.
Omáčka s příchutí ústřic, studená omáčka neemulgovaná, pasterovaná.