Legendario Dorado je kubánský rum zrající 5 let v sudech po bourbonu...
Celkový charakter výjimečně lahodného kubánského rumu Legendario Elixir...
Španělská paštika z masa a jater černých prasat iberského plemene....
Chuťově výrazná poleva na zdobení zmrzlinových pohárů, palačinek a...
Chuťově výrazná poleva na zdobení zmrzlinových pohárů, palačinek a...
Chuťově výrazná poleva na zdobení zmrzlinových pohárů, palačinek a...
Zelená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni. Kari...
Červená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni....
Pikantní směs koření na těstoviny, saláty, pizzu a masové směsi se zeleninou. Áglio je italsky česnek a peperoncini jsou odrůdou pálivých papriček. Jejich kombinací a přidáním dalších ingrediencí vznikla dekorativní a velice chutná kořenící směs s velmi širokým použitím v gastronomii.
Pikantní směs koření na těstoviny, saláty, pizzu a masové směsi se zeleninou. Áglio je italsky česnek a peperoncini jsou odrůdou pálivých papriček. Jejich kombinací a přidáním dalších ingrediencí vznikla dekorativní a velice chutná kořenící směs s velmi širokým použitím v gastronomii.
vysoce kvalitní jihoamerická kořenící směs, je určena na všechny druhy masa. Hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, drůbeží.
Směs výtečného koření nabízející široké využití. Univerzální suroviny, z kterých je Aztécký poklad vyroben Vám ochutí téměř jakýkoliv druh jídla.
Rafinovaná směs bylin, zeleniny a koření se postará o pikantně vyvážené aroma vašich grilovaných pokrmů.
vysoce kvalitní jihoamerická kořenící směs, je určena na všechny druhy masa. Hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, drůbeží. Fantasticky dochutí a provoní tepelně upravenou zeleninu a restovanou zeleninu. Jedině snad mimo rybího masa má široké použití v jihoamerické kuchyni.
Směs na přípravu bylinkového másla k minutkám i vařeným masům, do bylinných polévek i omáček, na zeleninové saláty.
Česneková pasta nahrazuje česnek čerstvý , při výrobě masných výrobků nebo při vaření . Obsah soli: 10% Balení 580 ml kelímek
Tato kořenící směs je určená především k dochucení tradičního mexického pokrmu chilli con carne, v evropské kuchyni ji můžeme použít k dochucení omáček, gulášů, salátů i těstovin a jiných ostrých pikantních jídel
Chimichuri je příjemná argentinská nepříliš ostrá vločkovitá směs koření určená na typický argentinský salát z okurek, póru, cibule, rajčat, paprik a bylinek, Použití kořenící směsi Chimichuri je však mnohostranné, Složení ji dovoluje použít k dochucení všech typů polévek, na minutky, vaječné pokrmy, na pečeně (zvl, skopové), na tvarohové a sýrové pokrmy,...
Drcený bílý a černý pepř s příchutí cibule se hodí jak na ryby, tak lze použít na drůbeží maso, pečenou husu nebo kachnu, vynikající též do salátů atd.
Směs k přípravě steaků, zvěřiny, pečených mas, guláše a hlavně ryb. Tato směs je vhodná i k dochucení zeleninových salátů. Dodává pokrmům pepřovo kyselou chuť.
Aromatická směs koření s římským kmínem (kumin). Tohle dekorativní koření pěkně nazdobí a vborně ochutí Vaše maso. Je určena k pečení, dušení, grilování a rožnění masa, ryb i zeleniny, dobře ochutí i vegetariánskou stravu. Velice oblíbené u zákazníků. Ideální pro grilování masa na zahradě.
Tuto pálivou směs drcených chilli papriček a česneku využijeme všude tam, kde si přejeme mít výsledný pokrm pikantnější chuti, zejména při grilování mas a minutek, přidáváme do omáček, polévek, salátů, výborná je do guláše a perkeltu.
Revoluční směs koření s lehce rumovým a kouřovým aroma. Tato kořenící směs s výrazným kouřovým aroma je vynikající hlavně při marinování, pečení vepřových, hovězích plátků i skopových, ideální do minutek, při grilovaní a rožnění všech druhů mas
Vůně římského kmínu je silná a těžká, kořeněná až sladká. Chuť je pronikavá, ostrá, zemitá a teplá s přetrvávající palčivostí. Jako koření se používají suché plody-nažky.
Po pepři ostrá hrubá směs určená především pro přípravu steaku na otevřeném ohni. Pokrmům dodává vůni udírny.
Ostřejší aromatická směs. Slouží k přípravě ostřejšího guláše, ragú, do fazolí, fazolových polévek, plněných paprik, do dušených mas se zeleninou. Patří do všech jídel, u kterých chceme dosáhnout pikantnosti
Mírně sladká aromatická směs. Slouží k přípravě steaku, ragú, do fazolí, fazolových polévek, plněných paprik, do dušených mas se zeleninou. Patří do jídel, u kterých chceme dosáhnout příjemné aroma a vyváženou chuť
Jemně ostrá směs na masa, ať už pečená či grilovaná. Vhodné i k přípravě marinády. Tato směs koření pochází ze státu Louisiana od potomků francouzských Kanaďanů. je to kurážná, robustní kombinace ostrých francouzských a jižních chutí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Směs koření vhodná k přípravě všech druhů mas i na nakládání sýrů. Pepřové koření dodá pokrmům kořeněnou pikantní chuť s jemným nádechem papriky.
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Tato směs koření, zeleniny a bylinek připomíná omáčku (či marinádu) Piri-Piri oblíbenou milovníky pikantních pokrmů, kteří se neobejdou v kuchyni bez různých paprik a papriček.....
Směs sušených bylinek a zeleniny, vhodná pro kořenění italských jídel především pizzy. Používáme ji hlavně jako zeleninovo-bylinkový základ na pizzu
Všestranná kořenící směs vhodná při marinování, grilování, rožnění a pečení včech druhů mas, do nádivek, minutkové kuchyně, výtěčně chutná v dušené nebo grilované zelenině, do zapečených brambor a těstovin.
Směs koření určená na steaky, bifteky, roštěnky. Je vhodná pro minutkové úpravy, grilování všech druhů mas včetně drůbežího a rybího, také na různé špízy a úpravy na jehle
Pikantní pepřová směs na steaky, která dodá opravdu výraznou chuť. Vhodná hlavně na hovězí a vepřové maso. Můžeme ji samozřejmě použít i na drůbež.
Pikantní pepřová směs na steaky, která dodá opravdu výraznou chuť. Vhodná hlavně na hovězí a vepřové maso. Můžeme ji samozřejmě použít i na drůbež.
Pikantní jemně mletá směs koření určená na steaky, bifteky, roštěnky. Je vhodná pro minutkové úpravy, grilování všech druhů mas včetně drůbežího a rybího, také na různé špízy a úpravy na jehle. Uchvátí vás její výrazná přichuť třtinového cukru a hořčice.
Vyvážená směs na steaky, která dodá opravdu příjemnou chuť s příchutí uzené papriky. Vhodná hlavně na hovězí a vepřové maso. Můžeme ji samozřejmě použít i na drůbež.
směs kořenové a listové sušené zeleniny do polévek, omáček, na nakládáni svíčkové nebo zvěřiny, ale třeba i do rizota..Před vařením je lépe ji na 1 hodinu namočit
Tmavě zelenobílá hrubě drcená dekorativní směs určená na grilování nebo pečení všech druhů masa. Má velmi vyváženou pikantní chuť, která vynikne po tepelné úpravě i zajímavou barvu.