Česká

Informace

Novinky

  • Rozinky zlaté - 100g
    Rozinky zlaté - 100g

    Rozinky jsou vysoce koncentrovaným zdrojem energie a živin. Obzvláště...

    18,00 Kč
  • Chimichuri - 50g
    Chimichuri - 50g

    Chimichuri je příjemná argentinská nepříliš ostrá vločkovitá směs koření...

    39,00 Kč
  • Pískavice mletá 50g
    Pískavice mletá 50g

    je jedna z nejstarších kulturních rostlin. Její semena se používají jako...

    20,00 Kč

Slevy

Aktuálně nejsou žádné slevy.
Česká

Česká kuchyně je specifickým typem kuchyně středoevropské. Jsou pro ni typické hustší polévky se zavářkou a mnoho druhů omáček s dušeným masem, v obou případech se základem vařené či dušené zeleniny, často se smetanou, a pečené masa s přírodními omáčkami. Mnoho druhů koláčů a pečiva, které jsou populární ve střední Evropě, pochází z české kuchyn...

Česká kuchyně je specifickým typem kuchyně středoevropské. Jsou pro ni typické hustší polévky se zavářkou a mnoho druhů omáček s dušeným masem, v obou případech se základem vařené či dušené zeleniny, často se smetanou, a pečené masa s přírodními omáčkami. Mnoho druhů koláčů a pečiva, které jsou populární ve střední Evropě, pochází z české kuchyně. Česko má bohatou nabídku polních plodin, ovoce, zeleniny, zvěře i ryb. Podle toho je také pestrý český jídelníček. V Česku je také rozšířen sběr hub, které jsou poměrně častou přísadou jídel. České menu se obvykle skládá ze dvou nebo více chodů - prvním je tradičně polévka, druhým hlavní jídlo, a doplňkovými chody pak dezert, kompot nebo zeleninový salát.

Zobrazit

Česká Počet produktů: 74

na stránku
Zobrazeno 1 – 40 z 74 položek
Zobrazeno 1 – 40 z 74 položek