V kuchyních se používá celé semeno hořčice při konzervaci zeleniny -...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Tuňák v rostlinném oleji. Bohatý na Omega3 mastné kyseliny, které...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Sójové výhonky jsou velmi chutné, křehké a šťavnaté. Můžeme je použít do...
Sterilované bambusové výhonky - nudličky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Sterilované bambusové výhonky - plátky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Houževnatec jedlý (Lentinula edodes) známý též jako šiitake je jedlá...
Silikonová pracovní podložka s...
Kyselina citronová se používá v nezbytném množství při zavařování a konzervaci ovoce a zeleniny, k výrobě džemů, marmelád, povidel a klevel. Kyselina citrónová je vhodná při výrobě syrovátkového sýru, pro okyselení mléka při výrobě americké mozzarelly.