Katalog
Nahrávám...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Typický španělský olivový kotejl z andaluzkých surovin k vínu či pivu.
Španělské křupavé olivy extra kvality, černé, bez pecky, ve slaném nálevu.
Nápoj s ovocnou příchutí vyrobený ze šumivého vína. Velmi aromatický...
Ovocný ochucený nápoj vyrobený ze šumivého vína dle starého receptu....
Díky vysoké koncentraci dosáhnete...
Sypká směs k dochucení pokrmů. Glutasol je název ochucovadla užívaného pro zvýraznění chuti různých potravin, jedná se o glutamát sodný, což je sůl kyseliny glutamové. S glutamátem se často setkáme v asijské kuchyni.
Oproti jiným výrobkům obsahuje více než čtvrtinu sušených bylin a koření ! Solíte a zároveň ochutíte libovolné pokrmy, vedle bylinek obsahuje česnek a cibuli Doporučujeme na ryby i jiná masa, která nebudou příliš prudce opékaná v tuku. Vynikající pro závěrečné osolení pečené či grilované zeleniny.
Mírně pikantní sůl vhodná i pro děti školního věku. Obohatí všechny vařené pokrmy jako polévky, omáčky, špagety, je výborná na topinky, brambory, do salátů
Himalájská sůl, známá v oblasti původu jako “bílé zlato”, obsahuje 84 přírodních složek a minerálů, které jsou nezbytné pro zdraví, a to včetně hořčíku, draslíku, vápníku, sodík, fosforu a železa. Typické růžové zbarvení je důsledkem malého množství oxidu železa (rez).
Himalájská sůl, známá v oblasti původu jako “bílé zlato”, obsahuje 84 přírodních složek a minerálů, které jsou nezbytné pro zdraví, a to včetně hořčíku, draslíku, vápníku, sodík, fosforu a železa. Typické růžové zbarvení je důsledkem malého množství oxidu železa (rez).
Hrubozrnná mořská sůl ze středozemního moře, zvláště vhodná do mlýnků na sůl. V průběhu procesu úpravy je sůl nejprve převedena do silně koncentrovaného roztoku, ze kterého následně krystalizuje čistý chlorid sodný. Sušení krystalů soli probíhá proudem horkého vzduchu o teplotě až 220°C .
Hrubozrnná mořská sůl ze středozemního moře, zvláště vhodná do mlýnků na sůl. V průběhu procesu úpravy je sůl nejprve převedena do silně koncentrovaného roztoku, ze kterého následně krystalizuje čistý chlorid sodný. Sušení krystalů soli probíhá proudem horkého vzduchu o teplotě až 220°C .
Sůl je určena na přípravu všech pokrmů, kterým chcete dodat kouřovou vůni jako z udírny. Zejména vhodná pro přisolení již hotových pokrmů s lehkou vůní dýmu
Sůl je určena na přípravu všech pokrmů, kterým chcete dodat kouřovou vůni jako z udírny. Zejména vhodná pro přisolení již hotových pokrmů s lehkou vůní dýmu
Tuto sůl milují šéfkuchaři na celém světě pro její unikátní čistou chuť, která výborně doplní přírodní a jemné pokrmy. Je vyráběna klasickou metodou ověřenou po generace, s tradicí od roku 1882.
Vynikající labužnická sůl se silnou, bohatou a intenzivní uzenou chutí a vůní.
Solící dusitanová směs (tzv. rychlosůl) z vakuové soli, balení 1 kg, se používá k nakládání a předůpravě masa, určeného pro další zpracování do masných výrobků, klobás, salámů, sekané, uzených mas, konzerv a polokonzerv.
Potravinářská vysokoprocentní vařená kamenná sůl bez přidaného jódu