Katalog
Nahrávám...
Plantation Original Dark Rum z Barbadosu je prémiová řada rumů...
Jedná se o pětiletý blend rumu z Barbadosu, který prošel zráním ve dvou...
Jameson má velmi lehké a příjemné aroma, s trochou vody se uvolňuje vůně...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Všechna krása a elegance Střední Ameriky je zachycena ve svěžím blendu...
Tímto rumem začíná řada vyzrálých ročníkových rumů Añejos Reserva. Je to...
Tohoto lehkého (vyzrálého rumu) docílil maestro ronero kupáží. Smísil...
Jako koření ho najdeme v každé domácnosti. Užívá se k úpravě svíčkové, rajské omáčky a smetanové omáčky ke zvěřině. Vavřín je stále zelený keř či strom, který roste ve Středomoří, Íránu, Sýrii a i jinde v subtropických podmínkách.
Jako koření ho najdeme v každé domácnosti. Užívá se k úpravě svíčkové, rajské omáčky a smetanové omáčky ke zvěřině. Vavřín je stále zelený keř či strom, který roste ve Středomoří, Íránu, Sýrii a i jinde v subtropických podmínkách.
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je nezbytný při úpravě skopového masa, v uzeninách, v karbanátcích, do omáček, majonéz, salátů, polévek, při domácích zabijačkách, do bramborových jídel apod.
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je nezbytný při úpravě skopového masa, v uzeninách, v karbanátcích, do omáček, majonéz, salátů, polévek, při domácích zabijačkách, do bramborových jídel apod.
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je nezbytný při úpravě skopového masa, v uzeninách, v karbanátcích, do omáček, majonéz, salátů, polévek, při domácích zabijačkách, do bramborových jídel apod.
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je nezbytný při úpravě skopového masa, v uzeninách, v karbanátcích, do omáček, majonéz, salátů, polévek, při domácích zabijačkách, do bramborových jídel apod.
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je nezbytný při úpravě skopového masa, v uzeninách, v karbanátcích, do omáček, majonéz, salátů, polévek, při domácích zabijačkách, do bramborových jídel apod.
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je nezbytný při úpravě skopového masa, v uzeninách, v karbanátcích, do omáček, majonéz, salátů, polévek, při domácích zabijačkách, do bramborových jídel apod.
Zmínky o cibuli nacházíme v nejdávnější historii. Původ má ve střední Asii a dále ve středozemní oblasti. Je to základní kořenící součástí při přípravě masitých jídel, polévek, salátů, nakládaných zelenin, omáček, dušených zelenin, různých paštik a pomazánek.
Zmínky o cibuli nacházíme v nejdávnější historii. Původ má ve střední Asii a dále ve středozemní oblasti. Je to základní kořenící součástí při přípravě masitých jídel, polévek, salátů, nakládaných zelenin, omáček, dušených zelenin, různých paštik a pomazánek.
Technologická směs koření pro výrobu Libereckých uzenek obsahuje koření a kořenící extrakty, polyfosfát E 451, stabilizátor barvy E 300 a dextrozu.
Je fantasticky vyvážená chuť těch nejlepších sušených bylin a koření, které jsou obsaženy v této kořenící směsi určené už podle názvu na výrobu jitrnic . Přípravek je možno využít také na játrové knedlíčky, paštiky, mletá masa a podobné pochutiny.
Je fantasticky vyvážená chuť těch nejlepších sušených bylin a koření, které jsou obsaženy v této kořenící směsi určené už podle názvu na výrobu jitrnic . Přípravek je možno využít také na játrové knedlíčky, paštiky, mletá masa a podobné pochutiny.
Technologická směs koření pro výrobu tradiční selské tlačenky obsahuje koření a kořenící extrakty.
směs koření pro výrobu Skopové klobásy obsahuje koření a kořenící extrakty. Dávkování: 10g/1kg hotového výrobku
Kmín kořenný celý je naše dvouletá rostlina, která roste i planě a ve velkém se u nás pěstuje jako základní koření – většinou se používají plody, někdy i čerstvé lístky. Semínka kmínu obsahují silice a mastné kyseliny, které velmi účinně zmírňují projevy nadýmání a plynatosti.
Kmín kořenný celý je naše dvouletá rostlina, která roste i planě a ve velkém se u nás pěstuje jako základní koření – většinou se používají plody, někdy i čerstvé lístky. Semínka kmínu obsahují silice a mastné kyseliny, které velmi účinně zmírňují projevy nadýmání a plynatosti.
Kmín kořenný celý je naše dvouletá rostlina, která roste i planě a ve velkém se u nás pěstuje jako základní koření – většinou se používají plody, někdy i čerstvé lístky. Semínka kmínu obsahují silice a mastné kyseliny, které velmi účinně zmírňují projevy nadýmání a plynatosti.
Nové koření se používá stejnou měrou celé i mleté. Celé kuličky nového koření se nejčastěji přidávají do masových vývarů, omáček i polévek.
Nové koření se používá stejnou měrou celé i mleté. Celé kuličky nového koření se nejčastěji přidávají do masových vývarů, omáček i polévek.
Mleté nové koření je častou přísadou do kořenících směsí a to nejen na maso a grilování, ale i do perníku nebo do jablečných koláčů a závinů. Špetka nového koření patří i do rajské omáčky nebo do kečupu.
Paprika přišla do Evropy dvěma směry - jednak jako indický nebo "indiánský pepř" s Kolumbovou výpravou z Ameriky, a také jako "turecký pepř" z Východu. Tento červený prášek, jímž Indiáni kořenili jídlo a opojné nápoje, byl podle nich sídlem "boha ohně".
Paprika přišla do Evropy dvěma směry - jednak jako "turecký pepř" z Východu a také jako indický nebo "indiánský pepř" s Kolumbovou výpravou z Ameriky. Tento červený prášek, jímž Indiáni kořenili jídlo a opojné nápoje, byl podle nich sídlem "boha ohně".
Paprika přišla do Evropy dvěma směry - jednak jako indický nebo "indiánský pepř" s Kolumbovou výpravou z Ameriky, a také jako "turecký pepř" z Východu. Tento červený prášek, jímž Indiáni kořenili jídlo a opojné nápoje, byl podle nich sídlem "boha ohně".
Paprika přišla do Evropy dvěma směry - jednak jako indický nebo "indiánský pepř" s Kolumbovou výpravou z Ameriky, a také jako "turecký pepř" z Východu. Tento červený prášek, jímž Indiáni kořenili jídlo a opojné nápoje, byl podle nich sídlem "boha ohně".
Paprika přišla do Evropy dvěma směry - jednak jako indický nebo "indiánský pepř" s Kolumbovou výpravou z Ameriky, a také jako "turecký pepř" z Východu. Tento červený prášek, jímž Indiáni kořenili jídlo a opojné nápoje, byl podle nich sídlem "boha ohně".
Paprika přišla do Evropy dvěma směry - jednak jako indický nebo "indiánský pepř" s Kolumbovou výpravou z Ameriky, a také jako "turecký pepř" z Východu. Tento červený prášek, jímž Indiáni kořenili jídlo a opojné nápoje, byl podle nich sídlem "boha ohně".
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Papriku sladkou používáme do masitých jídel, omáček, sýrů, tvarohu, slaného pečiva, uzenin, je součástí celé řady kořenicích směsí.
Sladká mletá paprika pozvolna vyuzená kouřem z bukového dřeva. Používá se do španělské paelly, do guláše, masových směsí a podobně. Dodá vašemu jídlu příjemnou chuť kouře, jako kdyby jste ho připravovali na grilu.
Pepř černý je nejpoužívanější koření světa. Do jídel se dává buďto celý nebo mletý. Sklízí se v nedozrálém stavu a využití nachází snad ve všech druzích slaných jídel. Pepř celý doporučujeme pomlít na mlýnku a dopřát si tak čerstvé chuti a aroma.
Pepř černý je nejpoužívanější koření světa. Do jídel se dává buďto celý nebo mletý. Sklízí se v nedozrálém stavu a využití nachází snad ve všech druzích slaných jídel. Pepř celý doporučujeme pomlít na mlýnku a dopřát si tak čerstvé chuti a aroma.
Tento druh tropického koření je jeden z nejznámějších a také nejrozšířenějších. V historii vaření jsou o pepři zmínky již v nejstarších písemných památkách staroindických. Staří Římané si pepř jako koření neobyčejně oblíbili a na hostinách boháčů nesmělo toto drahé koření nikdy chybět. I v nynější době si pepř udržuje prim na světovém trhu. Používá se...
Tento druh tropického koření je jeden z nejznámějších a také nejrozšířenějších. V historii vaření jsou o pepři zmínky již v nejstarších písemných památkách staroindických. Staří Římané si pepř jako koření neobyčejně oblíbili a na hostinách boháčů nesmělo toto drahé koření nikdy chybět. I v nynější době si pepř udržuje prim na světovém trhu. Používá se...
vyvážená směs mletého koření vhodná pro zabijačkové výrobky. Je určená do prejtu, jitrnic, jelítek, haší, do černé zabijačkové polévky, do pokrmů z krve, ale může se také použít do sekané, karbanátků, pod dušené skopové a hovězí maso apod. Přidáváme 1 - 4 lžičky na 1 kg výrobku podle chuti.